Gå till innehåll
Svenska Skärmflygförbundet
Svenska Skärmflygförbundet

FAI Seminarie om att återgå till flyg efter en paus

En inbjudan till en webinar som handlar om att återgå till flyg efter en paus. Seminariet anordnas av FAI. Gå in här och läs mer.

Vänligen registrera dig till FAI - CIMP Webinar "Återgå till att flyga efter en paus"

  • Datum: söndagen den 12 maj 2024, 16:00 UTC
  • Moderatorer: Thomas Drekonja, ordförande för FAI Medico-Physiological Commission (CIMP), Jacques Berlo, vice ordförande för FAI Medico-Physiological Commission (CIMP)
  • Gästtalare:
      • Kapten Mike Goulian - en av Nordamerikas mest dekorerade aerobatikpiloter och en erkänd flygproffs med 30+ års erfarenhet
      • Kapten Christopher Friedl - är aktiv inom flyget på alla nivåer. Yrkesmässigt är han för närvarande seniorpilot och linjeutbildningskapten för Wizz Air
  • Format: webbseminarium via ZOOM (länk kommer att delas en vecka före webbinariet)


Webinariet syftar till att öka medvetenheten bland både tävlingspiloter och allmänflygpiloter om den försämring av färdigheter som sker när piloter tar en paus. Pauserna kan vara korta, en semester, en medicinsk situation, korta eller långvariga, som att vissa piloter upplevt under covid-pandemin eller det återkommande lugnet i flygaktiviteter för många piloter under vintermånaderna.

Registrera dig via länken här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi uppmuntrar dig att bjuda in dina vänner och kollegor i flyggemenskapen att gå med i webinariet, önskar dig all lycka och ser fram emot att välkomna dig till webbinariet.

Publicerad: 2024-03-27

Senast uppdaterad: 2024-04-26

Författare: Yaacov Neselrot

Postadress

Svenska Skärmflygförbundet
Box 145
561 22 Huskvarna

Besöksadress


Kontakta oss

+46 8 234 123
kansli@paragliding.se